Чат-Бот Телеграм

Створіть чат-бот Телеграм за допомогою сервісу YFS-bots. Це підвищить лояльність клієнтів і ефективність продажів

Чат бот Телеграм - це сучасний маркетинговий інструмент, який використовують уже всі великі бренди для спілкування з потенційними клієнтами в телеграм-каналах.

Клієнти з великим задоволенням із сайту переходять в альтернативні канали, зручні їм, і продовжують спілкування у зручний час. А враховуючи, що 47 % ухвалених рішень про покупки, оплату замовлення люди роблять увечері, запросивши у свою воронку, ви зможете нагадати про "себе" в їхньому улюбленому каналі зв'язку. Адже на сайті ви даєте можливість вибрати будь-який канал, зручний клієнту:

На сайті для переведення клієнта у воронку ви, завдяки сервісу YFS-bots, можете різними формами захоплення привернути відвідувачів у різних місцях сайту і спливаючими вікнами, і брендованими кнопками

Чат-бот для телеграм дасть змогу отримати дорогоцінний контакт і видавати за вашим сценарієм потрібний контент, перетворюючи клієнта на лояльного. Робити розсилки, опитування тощо.

Подивіться на своїх конкурентів! Якщо вони використовують чат-боти, значить вони вже попереду вас. Якщо ж ще не використовують, значить це ваш шанс бути на крок попереду.

Пам'ятайте: технологічність - вірний шлях до лідерства!

Важлива перевага автоматичних відповідей, які створюють боти для чатів Телеграм - взаємодіяти з клієнтом у перші секунди його звернення, створюючи ефект присутності.

За статистикою: відповідь у перші 3 хвилини підвищує конверсію на 30%! Поки підключиться менеджер, якщо він взагалі вам потрібен, бот дасть клієнту ознайомлювальний контент або проведе онбордінг і присвоїть клієнту потрібний ТЕГ.

Наприклад: "Хоче терміново купити" або "Поки що цікавиться". Про те, як класифікувати клієнта, читайте у Статті (тисніть Детальніше)

Створення чат-бота в Телеграм

Створення чат-бота в Телеграм можна розділити на 2 способи:

  1. бот створений програмістами спеціально за вашим технічним завданням

  2. створення чат-бота Телеграм сервісом YFS-bots у візуальному конструкторі

Якщо ви ще не створювали телеграм-бота, то читайте нашу статтю з покроковою інструкцією і створюйте бота Телеграм для чатів сервісу YFS-bots, потім під'єднайте до сервісу та почніть створювати "автоматичного помічника" Drag&Drop способом у графічному інтерфейсі.

Перший спосіб може підійти тільки великим компаніям, які мають у штаті власних програмістів. У таких компаній мають бути сильно усталені бізнес-процеси, які змінюються не частіше ніж 1 раз на рік. Ці компанії готові витрачати час своїх розробників на такі завдання. Нагадаємо, що вартість розробника завжди дорожча за рядового менеджера.

Другий варіант підійде більшості компаній, якщо вона:

  1. енергійна компанія, що швидко розвивається

  2. невелика компанія, готова на початковому етапі встановити конструктор ботів telegram безплатно, доки не почне заробляти і не буде готова платити

  3. компанія, навіть велика, яка розуміє, що вартість розробників набагато дорожча за годинну вартості менеджера. Головне, що чат-бот на конструкторі YFS-bots менеджер створить за 15 хв, за простого варіанту. А програмісту знадобиться 15-30 днів на розробку. А за цей час цілі компанії можуть змінитися!

  4. готова тестувати різні підходи. Внесення змін до готового програмного продукту - це нетривіальне завдання, і тільки на правильне складання ТЗ ви витратите щонайменше 5 днів, погоджуючи завдання з керівництвом і менеджерами. Внесення ж змін у сервісі YFS-bots займе від 5 хвилин, звичайно залежить від кількості внесених змін;

  5. не готова платити 500-4000$, тільки щоб створити бота для сайту. Але ж ще необхідний чат-бот і для соціальних мереж. А ще потрібно допрацьовувати - а це теж чималі гроші і тривалий час

  6. яка бажає створити один бот, а потім мати можливість копіювати його для інших соціальних мереж, не обмежуючись пріоритетними каналами зв'язку. Адже вам доведеться просто скопіювати та вставити

Безкоштовний конструктор Телеграм бота

Сервіс YFS-bots дає змогу створити безкоштовний конструктор Телеграм-бота і користуватися без обмеження за часом за аудиторії <1000 осіб.

Безплатний конструктор ботів телеграм дасть вам змогу, не замислюючись про фінанси, почати використовувати технологічні маркетингові інструменти, які давно взяли на озброєння лідери ринків.

Безплатний тариф дає змогу використовувати 90% функціоналу сервісу.

Щоб почати використовувати конструктор ботів telegram безкоштовно, перейдіть у тарифи, виберіть потрібний, пройдіть просту реєстрацію і починайте користуватися.

Платні тарифи вам знадобляться, якщо:

  1. у вас просунута воронка з переплетенням різних соціальних мереж для одного користувача

  2. у вас уже аудиторія понад 1000 осіб

Тому, як вже і говорили вище, якщо ви тільки робите перші кроки в цьому напрямі маркетингу і хочете протестувати, то безплатний конструктор ботів telegram від YFS-bots дасть змогу без витрат це зробити з підтримкою 90% функціоналу.

Коли ваш бізнес готовий буде платити, на платному тарифі ви відчуєте додаткові переваги, які важливі при масштабуванні бізнесу.

Після придбання платного пакету, вам відкриються додаткові фішки, для більш глибокого і детального маркетингу. Дивіться про ці функції в Тарифах.

Конструктор Телеграм бота

Візуальний конструктор Телеграм чат-бота дає змогу швидко за допомогою Drag & Drop рішень - перенесенням елементів мишкою, створити бота з надскладною логікою.

Общая информация о конструкторе находится в статье “Конструктор телеграм бота”

Пошаговая инструкция статья: “ХХХ” , где шаг за шагом изложен алгоритм, как создать чат бот телеграмм в сервисе. Он дополнит обычный чат с менеджером, соберет контакты, уберет от менеджеров нецелевых клиентов. А возможно и полностью заменит для некоторых процессов.

Разработка чат бота телеграм

Розробка чат-бота телеграм у сервісі YFS-bots займає від 15 хвилин при нескладному боті. Більший час займає продумування логіки і розуміння якими функціями цього можна досягти.

Замовити підключення бота

Наші фахівці можуть за символічну плату зробити це за вас. Детально про цю послугу читайте в статті: "Розробка чат-ботів"

Розробка ботів Телеграм - це нескладний процес завдяки зручному графічному інтерфейсу. Будь-який менеджер, користувач комп'ютером зможе самостійно створювати. Але якщо ви замовите послугу у наших фахівців, то надалі вам буде простіше за вже існуючим прикладом зробити новий або внести правки.

Ознайомитися з усіма можливостями Платформи YFS-bots можна на головній сторінці офіційного сайту.

Якщо Ви хочете, щоб ми зробили для Вас Чат-бот - тисніть

Як замовити чат-бот

Читайте також