Розробка Чат-Ботів

Чат-боти з YFS-bots: як інструмент для покращення бізнесу. Як замовити їх розробку

Збирайте персональні дані своїх передплатників, консультуйте клієнтів, розповідайте про свій бренд, отримуйте оплати, масштабуйте бізнес за допомогою чат-ботів у Telegram, Facebook, Instagram, Viber.

Яка мета розробки чат-боту для бізнесу?

Проаналізуйте свій бізнес, компанію. І якщо Ви позитивно відповісте на такі питання, то чат бот потрібен вашому бізнесу:

  1. Клієнти ставлять однотипні питання, у співробітників багато рутинних завдань, які можна структурувати та передати боту. Таким чином можна скоротити час відповіді на питання, що повторюються, збільшити швидкість відповіді і персоналізувати спілкування. Це дуже підвищує задоволеність клієнтів. Наприклад, клієнти можуть ставити такі питання: «Графік роботи магазину», «Чи надіслано замовлення?», «Умови оплати», «Умови доставки» тощо. Наприклад, співробітникам доводиться повідомляти клієнтів про проведення вебінарів, про акційні знижки на певні товари або послуги, розпродаж тощо.

  2. Потрібно збільшити кількість продажів та скоротити витрати на обслуговування клієнтів. Бот може працювати 24/7 без вихідних та перерв.

  3. Ви спілкуєтеся з клієнтами у різних каналах. За допомогою сервісу YFS-bots ви зможете на одній платформі створити потрібну кількість ботів та спілкуватися або контролювати спілкування зі своїми передплатниками з Telegram, Facebook, Instagram, Viber.

  4. Ваші покупці хочуть робити оплату у будь-який час доби.

  5. Необхідно скоротити витрати на пошукову рекламу.

  6. Бажаєте покращити маркетингові компанії та масштабувати бізнес.

Як замовити розробку чат-бота

  1. Проаналізуйте свій бізнес.

  2. Напишіть завдання, які потрібно розв'язати.

Хочете запустити чат-бота – зробіть заявку прямо зараз. Наш фахівець обов'язково зв'яжеться з Вами

Замовити розробку чат-бота

Також ви можете більш детально ознайомитися з варіантами розробки Чат-Ботів.

В одному випадку ви пишете повну структуру для вашого бота, а в другому випадку - ми самі запропонуємо вам її, якщо ви не розумієте, що саме краще реалізувати для підвищення лояльності клієнтів або збільшення продажів:

Читати детально

Читайте також