Чат-Бот Вайбер

Можливості чат-бота Вайбер, створеного в сервісі YFS-bots, необхідність для зростання бізнесу

Чат-бот вайбер - інструмент інтернет-маркетингу, який дає змогу:

  1. збільшити утримання клієнтів на 30% тільки за рахунок автоматичних відповідей на перших секундах звернення клієнтів

  2. підвищити лояльність клієнтів до вашого бренду, оскільки всі великі бренди вже використовують цей інструмент

  3. отримати контакти клієнтів і мати можливість подальших розсилок тощо

  4. спілкуватися з клієнтами у зручний для них час - на зв'язку 24/7. 47% своїх рішень люди приймають у вечірній час

  5. проводити по воронці продажів або залучення

  6. знизити витрати на обслуговування клієнтів

  7. приймати оплати

  8. відфільтровувати нецільові ліди

Сервіс YFS Bots дає змогу клієнтам вибрати звичний для них канал зв'язку, оскільки на сайті ви даєте можливість вибрати будь-який канал:

Так клієнти потрапляють у воронку, завдяки різним формам захоплення: брендовими кнопками соціальних мереж, спливаючими або стаціонарними формами.

Вайбер чат-бот дає можливість отримати контактні дані та видавати за вашим планом продуманий контент, переводячи клієнта з холодного в лояльного. Після чого він буде з цікавістю отримувати розсилки і проходити по запланованій воронці.

Не забувайте аналізувати найкращих конкурентів! Якщо вони використовують viber чат-бот, значить вони вже попереду. Якщо ж ні - це ваша можливість прискорити своє зростання

Технологічність бізнес-процесів - вірний шлях до лідерства!

Як створити чат-бот вайбер?

Створити чат-бот вайбер для вашого бізнесу можна двома способами:

  1. програмно створити бота за вашим технічним завданням

  2. створити вайбер бота сервісом YFS Bots у зручному конструкторі з графічним інтерфейсом

Якщо у вас ще не створено бот у вайбері для підключення до нашого сервісу, то читайте нашу статтю з покроковою інструкцією. Так ви зможете створити бота вайбер для чатів сервісу YFS, потім підключіть до сервісу і починайте використовувати технологічні засоби спілкування з клієнтами.

Створення на програмному рівні власного чат-бота можуть дозволити тільки компанії, у яких усталені процеси і немає необхідності додавати:

  • промо акції,

  • товари, тести,

  • пробувати різні підходи.

Однак у 99% це не влаштовує компанії та бренди, які ведуть активну роботу над продажами.

Тож зручний сервіс YFS-bots дасть змогу Вайбер бот створити таким чином, щоб не лише тестувати, створюючи новий бот, а й проводити тестування окремих елементів усередині створеного viber-чат-бота - це дає змогу вбудований функціонал.

Тобто, якщо ваш бренд/компанія належить до таких, які:

  1. працюють над поліпшенням процесів продажів і комунікації

  2. бажають швидко тестувати гіпотези

  3. перебувають на піку трендів

  4. не витрачають час на складання технічного завдання для програмістів. У сервісі швидше зробити готовий бот, використовуючи підказки вбудованого функціоналу.

Тоді вам підходить тільки гнучкий і сучасний сервіс YFS-bots, де ви можете не тільки швидко viber bot створити, а й скопіювати один створений бот і вставити в інші канали зв'язку з клієнтами. Цей функціонал вас дуже порадує - це одна з додаткових функцій, яка відрізняє наш сервіс від аналогічних.

Чат-бот Вайбер безкоштовно

Сервіс YFS-bots дає змогу створити чат-бот вайбер безкоштовно і використовувати на постійній основі доти, доки чисельність передплатників <1000 осіб.

Безплатний чат-бот Вайбер дасть вам змогу безплатно використовувати маркетингові інструменти високих технологій, якими давно користуються лідери ринку.

Безплатний тариф дає змогу використовувати 90% усіх функцій сервісу.

Щоб створити бота вайбер безплатно, перейдіть у тарифи, виберіть потрібний, пройдіть просту реєстрацію і починайте користуватися. На початкових етапах вам буде цілком достатньо.

Тобто, якщо ви тільки робите перші кроки в напрямку високотехнологічного маркетингу, то на безплатному тарифі ви можете створити бота Вайбер безплатно і протестувати найкращий варіант застосування для вашого бізнесу.

Відчувши економічні вигоди нашого сервісу, переходьте на платний тариф, де ви зможете використовувати додаткові переваги, які важливі при масштабуванні бізнесу.

Після придбання платного пакету, вам відкриються додаткові фішки, для більш глибокого і детального маркетингу. Дивіться про ці функції в Тарифах.

Конструктор ботів вайбер

Візуальний конструктор ботів вайбер дає змогу ефективно за допомогою Drag&Drop рішень - графічного перенесення елементів за допомогою мишки, створити бота для вайбера зі складною структурою.

Загальна інформація про конструктор міститься в статті "конструктор ботів вайбер"

Покрокова інструкція стаття: "ХХХ" де крок за кроком викладено алгоритм, як створити чат-бот вайбер у сервісі. Такий підхід до спілкування з клієнтами дозволить збільшувати потік клієнтів без розширення штату, виявляти тих клієнтів, на яких терміново потрібно витрачати час менеджера, а не просто відповісти на інформаційні запитання. Відповіді на інформаційні запитання довірте чат-боту Viber

УВАГА! Пам'ятайте про тривалість сесії у Вайбер. Сесія - це 24-годинний період часу з моменту першої активності підписника всередині чат-бота, тобто з моменту надсилання першого повідомлення. Тому, налаштовуйте сценарії YFS-bots відправки додаткових повідомлень, які утримують на зв'язку клієнтів протягом не більше 24 годин.


Розробка чат-бота вайбер

Розробка чат-бота Вайбер у сервісі YFS-bots - це нескладне заняття, яке може зайняти до 15 хвилин на одного нескладного бота. Більше часу ви витратите на логічні ланцюжки, які дадуть більшу конверсію від воронки.

Опис функцій чат-бота вайбера ви знайдете в нашій статті

Наші фахівці можуть за символічну плату зробити це за вас. Детально про цю послугу читайте в статті: "Розробка чат-ботів"

як замовити разробку чат-ботів?

Читайте також